Saopštenje za korisnike

11. Apr 2024.

Prirodni gas isklјučen je u utorak u toku noći po nalogu tužilaštva u delovima grada Veternik, Veternička rampa , deo Telepa, deo Futoga iz razloga problema sa mirisom iz kanalizacije koji se osećao u tom delu grada.

DANAS u 08:00 prirodni gas će biti pušten uz odobrenje nadležnog tužilaštva i uz konstantnu kontrolu , nadzor i merenje u narednih 24 sata.

JAVNI OGLAS

04. Apr 2024.

Poštovani potrošači,

obaveštavano Vas da u skladu sa odlukom 01-3507 od 30.11.2023. godine, Objavlјujemo Javni oglas o sprovođenju postupka prodaje sekundarnih sirovina.

Dokumenti su u prilogu:

Јавни оглас за продају секундарних сировина прикупљањем понуда
Одлука о расходовању мерача

S poštovanjem, VD Direktor mr Milan Đukić

Obaveštenje

13. Feb 2024.

Poštovani,

Obaveštavamo potrošače gasa (naselјenog mesta Čenej) da će večeras (13.02.2024.) doći do zatvaranja PPŠ u KISAČU kako bi se u toku noći potrošio gas iz DGM i dovodnog gasovoda za naselјeno mesto Čenej.

Radovi će se izvoditi kod pruge u Kisaču, na saniranju oštećenog dela gasovoda. Gasovod je oštećen prilikom izgradnje brze pruge Beograd – Subotica.

Normalizacija snabdevanja se očekuje u toku sutrašnjeg dana (14.02.2024.) do 15 časova. Radove na sanaciji gasovoda izvodi AMKOR, podizvođač radova Železnica Srbije.

Novi Sad-Gas d.o.o

SAOPŠTENјE ZA JAVNOST

25. Jan 2024.

Poštovani potrošači i korisnici usluga „Novi Sad-Gas“-a d.o.o. ,

želimo da Vam skrenemo pažnju na pozive koji se upućuju građanima i potrošačima „Novi Sad-Gas“-a, na teritorijama Opština Bačka Palanke i Novog Sada, a u vezi nuđenja usluge servisiranja gasnih kotlova i opreme, da preduzeće „Novi Sad-Gas“d.o.o. nema nikakve veze sa pomenutom akcijom kao i da sumnjamo u verodostojnost nuđene usluge usred grejne sezone.

Pozivi se upućuju od strane preduzeća iz Beograda, koje nije ovlašćeni serviser bilo kog od renomiranih prozvođača gasnih kotlova, niti ima bilo kakve veze sa preduzećem „ Novi Sad-Gas“ d.o.o.

Upozoravamo potrošače da budu krajnje oprezni kome poveravaju svoju unutrašnju gasnu instalaciju (UGI) i gasni kotao na servisiranje i da to čine isklјučivo sa ovlašćenjim servisima za svoje gasne kotlove koje poseduju.

S poštovanjem,

VD Direktor mr Milan Đukić

Obaveštenje

30. Nov 2023.

Poštovani potrošači,

Obaveštavamo Vas da će zbog radova na distributivnoj gasovodnoj mreži u Novom Sadu, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u petak, 01.12.2023. godine.

Bez gasa će ostati MI ŠP Podbara.

Završetak radova očekuje se u najkraćem mogućem roku, nakon čega će JP ''Srbijagas'' otpočeti sa redovnom isporukom prirodnog gasa.

Novi Sad Gas d.o.o.

Obaveštenje

29. Nov 2023.

Poštovani potrošači,

obaveštavamo Vas da u sredu, 06.12.2023.g. zbog planiranih radova na gasovodu RG-04-11, RČ Nemanovci-GRČ Futog, planiramo privremeni prekid isporuke pr. gasa na: GMRS Rumenka, GMRS Futog, GMRS Planta i GMRS Milan Vidak-Futog u trajanju od 06.00h do 22.00h. Radovi obuhvataju povezivanje dela etažirane trase gasovoda ispod brze pruge Novi Sad-Subotica kod Novog Sada.

Novi Sad Gas d.o.o.